It was me :)
Geram nya T.T
Sunday, December 8, 2013 5:15 AM 0 Atashinci(s)


Assalamualaikumm penghuni bloggers. kekeke :P

Acad nak cakap sikit ni. Yeh, bagus la kalau korang semua dah tengok video Senam tu
hahaha, macam mana lepas tengok ? Mesti terus happy go lucky xD
Acad pun dah sampai terbawa then terikut masa mandi dalam bilik air, loooool 

Btw, acad nak cakap terima kasih pada yang follow Acad tu. 
Yang peramah duk blogwalking kat blog acad ni, auu, thankyouu so much.
Mesti korang pelik kan. Kenapa si Acad ni tak follow korang balik ? -_-
Hehehehe, sorry meh. Ade blog yang acad dah follow tapi tak letak gambar.
Folower korang meningkat tapi tak nampak pun yang acad dah follow.

Acad dah cuba letak gambar, tapi loading mak aii. Lambat mengalahkan siput.
Asik tulis 'Uploading...' Walaupun internet acad ni dah laju sebab guna wifi jiran, 
tapi still tak boleh upload. k takpe. nanti acad follow korang semua k.
Harap korang faham kenapa boleh jadi macam ni.
Mana tau ada yang pernah alami bende ni ka T_T

Btw kan, harini ( 8 Disember 2013 )
Peh pehhhh, pukul 12 nanti birthday acad. hehehehe , 
Mana hadiah? Acad tunggu hadiah dari korang semua ye, hahaha, just kiding  :D

Ok la,
Bye.

Senam yang iya iyalah
Friday, December 6, 2013 11:31 PM 2 Atashinci(s)


Haaaaai, korangg.
Tadi acad bukak facebook, dah ramai budak post pasal video ni.


Letih ?  Tak bermaya ? Amalkan lah  " Senam yang iya iyalah "
Hhahahaha, tergelak tergolek-golekk acad tengok. Jom la tengok. hehehe



Kalau korang kat mana-mana, terutamanya dalam bilik air,
mesti terikut-ikut step dia xD

Bye.

Hi, welcome.




Holla. My name is Acad. (nickname). This is my blog and I am still nembie in blogger. You may leave your footrpints at my cbox. Thank you for visiting here :).

Updates : Tell me nicely if I didnt credit to you. And im sorry if that happens. T_T

Followers


Tagboard



Hi, leave your message here. Anon? Go away -.- Tinggalkan link bukan email laaa :(
Credits ;

The Skin By : Mrs Af
Doodle : Kuroizumi
Edited : Acad

All rights reserved ® Acad 2013.